Terugblik netwerkbijeenkomst Associatie

Op woensdag 11 oktober was het eindelijk zover: onze netwerkbijeenkomst vond plaats op het Kasteel Groeneveld in Baarn. Bij de Associatie voor Examinering blijven we gedreven om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche met jullie te delen.

Het programma van deze bijzondere dag zag er als volgt uit:

 • Anne Marie Bosman had de eer om de middag feestelijk af te trappen.
 • Frank Bakker, een bestuurslid, gaf ons inzicht in de SRFA en hun rol in de financiële sector.
 • Serge de Beer, een toonaangevende videospecialist en AI-ontwikkelaar, deelde zijn kennis over het onderwerp van op maat gemaakte leertrajecten met behulp van AI. We hebben veel geleerd en zijn geïnspireerd geraakt door zijn presentatie.
 • Na deze boeiende sessies werden we getrakteerd op een rondleiding op het landgoed van Kasteel Groeneveld.
 • Tot slot, onder het genot van hapjes en drankjes sloot Jobke van den Berg onze netwerkbijeenkomst af.
We kijken met trots terug op deze buitengewone dag en willen onze dank uitspreken aan alle aanwezigen. Jullie hebben deze bijeenkomst tot een groot succes gemaakt!

 

Laatste nieuws

 • 16 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Pinksteren

  Op maandag 20 mei zijn wij gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. We staan weer tot uw beschikking op dinsdag 21 mei vanaf 08.30 uur.

 • 6 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Hemelvaartsdag

  Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaartsdag. We staan weer tot uw beschikking op maandag 13 mei vanaf 08.30 uur.

 • 29 april 2024

  Webinar: inzicht in de werkkostenregeling

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 juni 2024 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!