Terugblik netwerkbijeenkomst Associatie

Op woensdag 11 oktober was het eindelijk zover: onze netwerkbijeenkomst vond plaats op het Kasteel Groeneveld in Baarn. Bij de Associatie voor Examinering blijven we gedreven om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche met jullie te delen.

Het programma van deze bijzondere dag zag er als volgt uit:

 • Anne Marie Bosman had de eer om de middag feestelijk af te trappen.
 • Frank Bakker, een bestuurslid, gaf ons inzicht in de SRFA en hun rol in de financiële sector.
 • Serge de Beer, een toonaangevende videospecialist en AI-ontwikkelaar, deelde zijn kennis over het onderwerp van op maat gemaakte leertrajecten met behulp van AI. We hebben veel geleerd en zijn geïnspireerd geraakt door zijn presentatie.
 • Na deze boeiende sessies werden we getrakteerd op een rondleiding op het landgoed van Kasteel Groeneveld.
 • Tot slot, onder het genot van hapjes en drankjes sloot Jobke van den Berg onze netwerkbijeenkomst af.
We kijken met trots terug op deze buitengewone dag en willen onze dank uitspreken aan alle aanwezigen. Jullie hebben deze bijeenkomst tot een groot succes gemaakt!

 

Laatste nieuws

 • 23 november 2023

  De nieuwe pensioenwet: welke keuzes moet u maken, hoe lost u knelpunten op en wat kunt u vandaag al doen?

  De Associatie voor Examinering organiseert het webinar voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker en expert Hans Kennis leidt het gesprek. Hans is onafhankelijk specialist op het gebied van pensioenen en beloning. Hij adviseert werkgevers en ondernemingsraden. Schrijf u nu in voor het webinar op dinsdag 13 februari 2024!

 • 23 november 2023

  Vanaf 4 december een nieuwe examenlocatie in Den haag 

  Heb je een examen geboekt of wil je een examen boeken in Den Haag? Let op: vanaf 4 december 2023 zullen de examens plaatsvinden in het nieuwe Test Center ‘Lamark Den Haag’. Lees snel verder!

 • 14 november 2023

  Inzagemogelijkheden tijdens de komende vakantieperiode

  In verband met de feestdagen is de laatste inzagemogelijkheid van 2023 gepland op dinsdag 19 december 2023. De eerstvolgende mogelijkheid in 2024 voor inzage is 8 januari 2024.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!