Terugblik op een geslaagde 7e Regionale Salarisdag

Op 7 december namen onze collega’s, Sandra Hilferink, Saskia Bresser-Stein en Anne Marie Bosman, deel aan de 7e Regionale Salarisdag 2023 in het Beatrixtheater B.V. in Utrecht. Dit belangrijke evenement richt zich op salarisadministrateurs en HR-professionals. In de vroege ochtend begaven onze collega’s zich door de mist naar Utrecht om onze stand op te zetten. Ze verwelkomden meer dan 400 salarisprofessionals, die aanzienlijke interesse toonden in onze Associatie-examens. Het werd een succesvolle dag vol ontmoetingen en waardevolle gesprekken. Onze oprechte dank aan iedereen die heeft bijgedragen.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!