Terugblik op een geslaagde 7e Regionale Salarisdag

Op 7 december namen onze collega’s, Sandra Hilferink, Saskia Bresser-Stein en Anne Marie Bosman, deel aan de 7e Regionale Salarisdag 2023 in het Beatrixtheater B.V. in Utrecht. Dit belangrijke evenement richt zich op salarisadministrateurs en HR-professionals. In de vroege ochtend begaven onze collega’s zich door de mist naar Utrecht om onze stand op te zetten. Ze verwelkomden meer dan 400 salarisprofessionals, die aanzienlijke interesse toonden in onze Associatie-examens. Het werd een succesvolle dag vol ontmoetingen en waardevolle gesprekken. Onze oprechte dank aan iedereen die heeft bijgedragen.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!