Test center Arnhem ontvangt corona-proof certificaat

14 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Veilig examen doen op onze toetslocaties, dat is waar we voor staan! Daarom vinden we het fijn het volgende nieuwsbericht van onze gecertificeerde partner Lamark te kunnen delen. Het test center in Arnhem heeft namelijk als eerste Lamarklocatie het corona-proof certificaat ontvangen.

De Stichting Examenkamer heeft de locatie op 7 april jl. bezocht en vastgesteld dat de genomen maatregelen voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Inmiddels hebben 8 testlocaties de deuren geopend, waardoor de examenafname voorzichtig weer op gang komt, uiteraard wel met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!