Test center Arnhem ontvangt corona-proof certificaat

14 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Veilig examen doen op onze toetslocaties, dat is waar we voor staan! Daarom vinden we het fijn het volgende nieuwsbericht van onze gecertificeerde partner Lamark te kunnen delen. Het test center in Arnhem heeft namelijk als eerste Lamarklocatie het corona-proof certificaat ontvangen.

De Stichting Examenkamer heeft de locatie op 7 april jl. bezocht en vastgesteld dat de genomen maatregelen voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Inmiddels hebben 8 testlocaties de deuren geopend, waardoor de examenafname voorzichtig weer op gang komt, uiteraard wel met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!