Test center Arnhem ontvangt corona-proof certificaat

14 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Veilig examen doen op onze toetslocaties, dat is waar we voor staan! Daarom vinden we het fijn het volgende nieuwsbericht van onze gecertificeerde partner Lamark te kunnen delen. Het test center in Arnhem heeft namelijk als eerste Lamarklocatie het corona-proof certificaat ontvangen.

De Stichting Examenkamer heeft de locatie op 7 april jl. bezocht en vastgesteld dat de genomen maatregelen voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Inmiddels hebben 8 testlocaties de deuren geopend, waardoor de examenafname voorzichtig weer op gang komt, uiteraard wel met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Laatste nieuws

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

 • 30 september 2021

  Nieuw vanaf 1 februari 2022: het examen Ondernemerschap

  De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd…

 • 29 september 2021

  Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

  Per 1 oktober 2021 gelden weer de reguliere annulerings- / wijzigingsvoorwaarden voor het verzetten of annuleren van een examen van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!