Verkiezing salarisprofessional van 2023: wie nomineer jij?

6 januari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De salarisprofessional mag gezien worden! Salarisadministratie is een dynamisch en steeds specialistischer vakgebied, dat ook nog eens onmisbaar is om werkend Nederland draaiende te houden. Om de salarisprofessional het verdiende podium te geven, is er voor het tweede jaar op rij de verkiezing voor Salarisprofessional van het jaar. Op 6 april 2023 worden de professionals van het jaar in 5 verschillende categorieën uitgeroepen. Wie nomineer jij?

Iemand nomineren kan via een vragenlijst op de website Salarisprofessional van het jaar. Er zijn 5 verschillende categorieën. Bij de categorieën Junior Salarisprofessional en Salarisprofessional maken we tijdens de uitreiking een onderscheid tussen werkzaam binnen een corporate of de accountancy.

De categorieën

 • Junior Salarisprofessional
  • corporate
  • accountancy
 • Salarisprofessional
  • corporate
  • accountancy
 • Leidinggevende Salarisprofessional
 • Manager Salarisprofessional
 • Interim Salarisprofessional

Je kunt jouw favoriete salarisprofessional nog nomineren tot en met 31 januari 2023.

Verkiezing

Na het sluiten van de nominatie, volgt een selectieproces door een (onafhankelijke) jury die bestaat uit Sjack van den Hout (winnaar Leidinggevende Salarisprofessional 2022), Greetje Maaijwee (winnaar Salarisprofessional 2022) en Bart van der Storm (jurylid in 2022. Met zijn ruime ervaring binnen de salarisadministratie adviseert hij tegenwoordig vele – internationale – organisaties rondom hun payroll).

Hieruit volgt in elke categorie een top 3. Deze professionals worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking op 6 april 2023. Tijdens deze avond worden de winnaars bekroond met de titel ‘Salarisprofessional van het jaar 2023’. Een titel die met trots gedragen mag worden!

Partners

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Strictly People, Quoratio en Loket.nl. De Associatie voor Examinering is als partner aan de verkiezing verbonden.

 

Laatste nieuws

 • 27 januari 2023

  Webinar Actualiteiten Sociale Zekerheid en Arbeidsmarkt

  De Associatie voor Examinering organiseert op maandag 20 maart 2023 een webinar omtrent alle actualiteiten binnen de sociale zekerheid en arbeidsmarkt. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen.

 • 24 januari 2023

  Webinar Sectorindeling, cao-toepassing en pensioenverplichting

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 30 mei 2023 een webinar waarin sectorindeling, cao en pensioenregelingen centraal staan. Spreker is specialist werkgeverszaken Roelof van Marrum. Met dit webinar kunnen salarisprofessionals hun kennis over dit onderwerp vergroten.

 • 12 januari 2023

  Webinar De do’s en don’ts van de werkkostenregeling

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 14 maart 2023 een webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer. 

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!