Verkiezing salarisprofessional van 2023: wie nomineer jij?

6 januari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De salarisprofessional mag gezien worden! Salarisadministratie is een dynamisch en steeds specialistischer vakgebied, dat ook nog eens onmisbaar is om werkend Nederland draaiende te houden. Om de salarisprofessional het verdiende podium te geven, is er voor het tweede jaar op rij de verkiezing voor Salarisprofessional van het jaar. Op 6 april 2023 worden de professionals van het jaar in 5 verschillende categorieën uitgeroepen. Wie nomineer jij?

Iemand nomineren kan via een vragenlijst op de website Salarisprofessional van het jaar. Er zijn 5 verschillende categorieën. Bij de categorieën Junior Salarisprofessional en Salarisprofessional maken we tijdens de uitreiking een onderscheid tussen werkzaam binnen een corporate of de accountancy.

De categorieën

 • Junior Salarisprofessional
  • corporate
  • accountancy
 • Salarisprofessional
  • corporate
  • accountancy
 • Leidinggevende Salarisprofessional
 • Manager Salarisprofessional
 • Interim Salarisprofessional

Je kunt jouw favoriete salarisprofessional nog nomineren tot en met 31 januari 2023.

Verkiezing

Na het sluiten van de nominatie, volgt een selectieproces door een (onafhankelijke) jury die bestaat uit Sjack van den Hout (winnaar Leidinggevende Salarisprofessional 2022), Greetje Maaijwee (winnaar Salarisprofessional 2022) en Bart van der Storm (jurylid in 2022. Met zijn ruime ervaring binnen de salarisadministratie adviseert hij tegenwoordig vele – internationale – organisaties rondom hun payroll).

Hieruit volgt in elke categorie een top 3. Deze professionals worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking op 6 april 2023. Tijdens deze avond worden de winnaars bekroond met de titel ‘Salarisprofessional van het jaar 2023’. Een titel die met trots gedragen mag worden!

Partners

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Strictly People, Quoratio en Loket.nl. De Associatie voor Examinering is als partner aan de verkiezing verbonden.

 

Laatste nieuws

 • 23 november 2023

  De nieuwe pensioenwet: welke keuzes moet u maken, hoe lost u knelpunten op en wat kunt u vandaag al doen?

  De Associatie voor Examinering organiseert het webinar voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker en expert Hans Kennis leidt het gesprek. Hans is onafhankelijk specialist op het gebied van pensioenen en beloning. Hij adviseert werkgevers en ondernemingsraden. Schrijf u nu in voor het webinar op dinsdag 13 februari 2024!

 • 23 november 2023

  Vanaf 4 december een nieuwe examenlocatie in Den haag 

  Heb je een examen geboekt of wil je een examen boeken in Den Haag? Let op: vanaf 4 december 2023 zullen de examens plaatsvinden in het nieuwe Test Center ‘Lamark Den Haag’. Lees snel verder!

 • 14 november 2023

  Inzagemogelijkheden tijdens de komende vakantieperiode

  In verband met de feestdagen is de laatste inzagemogelijkheid van 2023 gepland op dinsdag 19 december 2023. De eerstvolgende mogelijkheid in 2024 voor inzage is 8 januari 2024.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!