Verkiezing salarisprofessional van 2023: wie nomineer jij?

6 januari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De salarisprofessional mag gezien worden! Salarisadministratie is een dynamisch en steeds specialistischer vakgebied, dat ook nog eens onmisbaar is om werkend Nederland draaiende te houden. Om de salarisprofessional het verdiende podium te geven, is er voor het tweede jaar op rij de verkiezing voor Salarisprofessional van het jaar. Op 6 april 2023 worden de professionals van het jaar in 5 verschillende categorieën uitgeroepen. Wie nomineer jij?

Iemand nomineren kan via een vragenlijst op de website Salarisprofessional van het jaar. Er zijn 5 verschillende categorieën. Bij de categorieën Junior Salarisprofessional en Salarisprofessional maken we tijdens de uitreiking een onderscheid tussen werkzaam binnen een corporate of de accountancy.

De categorieën

  • Junior Salarisprofessional
    • corporate
    • accountancy
  • Salarisprofessional
    • corporate
    • accountancy
  • Leidinggevende Salarisprofessional
  • Manager Salarisprofessional
  • Interim Salarisprofessional

Je kunt jouw favoriete salarisprofessional nog nomineren tot en met 31 januari 2023.

Verkiezing

Na het sluiten van de nominatie, volgt een selectieproces door een (onafhankelijke) jury die bestaat uit Sjack van den Hout (winnaar Leidinggevende Salarisprofessional 2022), Greetje Maaijwee (winnaar Salarisprofessional 2022) en Bart van der Storm (jurylid in 2022. Met zijn ruime ervaring binnen de salarisadministratie adviseert hij tegenwoordig vele – internationale – organisaties rondom hun payroll).

Hieruit volgt in elke categorie een top 3. Deze professionals worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking op 6 april 2023. Tijdens deze avond worden de winnaars bekroond met de titel ‘Salarisprofessional van het jaar 2023’. Een titel die met trots gedragen mag worden!

Partners

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Strictly People, Quoratio en Loket.nl. De Associatie voor Examinering is als partner aan de verkiezing verbonden.

 

Laatste nieuws

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!