Verkiezing salarisprofessional van 2023: wie nomineer jij?

6 januari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De salarisprofessional mag gezien worden! Salarisadministratie is een dynamisch en steeds specialistischer vakgebied, dat ook nog eens onmisbaar is om werkend Nederland draaiende te houden. Om de salarisprofessional het verdiende podium te geven, is er voor het tweede jaar op rij de verkiezing voor Salarisprofessional van het jaar. Op 6 april 2023 worden de professionals van het jaar in 5 verschillende categorieën uitgeroepen. Wie nomineer jij?

Iemand nomineren kan via een vragenlijst op de website Salarisprofessional van het jaar. Er zijn 5 verschillende categorieën. Bij de categorieën Junior Salarisprofessional en Salarisprofessional maken we tijdens de uitreiking een onderscheid tussen werkzaam binnen een corporate of de accountancy.

De categorieën

 • Junior Salarisprofessional
  • corporate
  • accountancy
 • Salarisprofessional
  • corporate
  • accountancy
 • Leidinggevende Salarisprofessional
 • Manager Salarisprofessional
 • Interim Salarisprofessional

Je kunt jouw favoriete salarisprofessional nog nomineren tot en met 31 januari 2023.

Verkiezing

Na het sluiten van de nominatie, volgt een selectieproces door een (onafhankelijke) jury die bestaat uit Sjack van den Hout (winnaar Leidinggevende Salarisprofessional 2022), Greetje Maaijwee (winnaar Salarisprofessional 2022) en Bart van der Storm (jurylid in 2022. Met zijn ruime ervaring binnen de salarisadministratie adviseert hij tegenwoordig vele – internationale – organisaties rondom hun payroll).

Hieruit volgt in elke categorie een top 3. Deze professionals worden uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking op 6 april 2023. Tijdens deze avond worden de winnaars bekroond met de titel ‘Salarisprofessional van het jaar 2023’. Een titel die met trots gedragen mag worden!

Partners

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Strictly People, Quoratio en Loket.nl. De Associatie voor Examinering is als partner aan de verkiezing verbonden.

 

Laatste nieuws

 • 30 mei 2023

  Onderzoek klanttevredenheid 2023

  Acht van de tien examenkandidaten beveelt de Associatie aan, binnen hun netwerk, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek 2023.

 • 25 april 2023

  Einde coronamaatregelen op examenlocaties

  Goed nieuws voor iedereen die een examen gaat afleggen op een van onze Lamark locaties: vanaf heden zijn de coronamaatregelen niet meer van toepassing! Dit betekent dat examenkandidaten zonder restricties en met volle focus aan hun examen kunnen beginnen. We begrijpen dat de afgelopen periode voor veel examenkandidaten een uitdaging was en we willen iedereen bedanken voor het begrip en de medewerking.

 • 11 april 2023

  Wet Toekomst Pensioenen: ‘Van oud naar nieuw’

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 27 juni 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Hans adviseert in zijn dagelijks leven werkgevers en ondernemingsraden.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!