Vertaling van de examens van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De Associatie voor Examinering heeft de vraag naar anderstalige salarisprofessionals in Nederland onderzocht. We presenteren met trots de resultaten van het onderzoek dat onlangs is uitgevoerd naar internationalisering. In de afbeelding leest u de aanleiding, methoden, resultaten en conclusie van het onderzoek. In totaal hebben 62 participanten de vragenlijst ingevuld.

Op basis van de resultaten en aanvullende gegevens hebben wij besloten om de examens van PDL® te vertalen naar het Engels. Het gaat dus om de examens Loonheffingen niveau 4, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 4 en Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4, inclusief de voorbeeldexamens.

Op dit moment zitten we in de startfase en kunnen er nog geen concrete data genoemd worden. Houd daarom onze website en social media goed in de gaten voor meer nieuws.

 

Laatste nieuws

 • 30 mei 2023

  Onderzoek klanttevredenheid 2023

  Acht van de tien examenkandidaten beveelt de Associatie aan, binnen hun netwerk, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek 2023.

 • 25 april 2023

  Einde coronamaatregelen op examenlocaties

  Goed nieuws voor iedereen die een examen gaat afleggen op een van onze Lamark locaties: vanaf heden zijn de coronamaatregelen niet meer van toepassing! Dit betekent dat examenkandidaten zonder restricties en met volle focus aan hun examen kunnen beginnen. We begrijpen dat de afgelopen periode voor veel examenkandidaten een uitdaging was en we willen iedereen bedanken voor het begrip en de medewerking.

 • 11 april 2023

  Wet Toekomst Pensioenen: ‘Van oud naar nieuw’

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 27 juni 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Hans adviseert in zijn dagelijks leven werkgevers en ondernemingsraden.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!