Vertaling van de examens van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De Associatie voor Examinering heeft de vraag naar anderstalige salarisprofessionals in Nederland onderzocht. We presenteren met trots de resultaten van het onderzoek dat onlangs is uitgevoerd naar internationalisering. In de afbeelding leest u de aanleiding, methoden, resultaten en conclusie van het onderzoek. In totaal hebben 62 participanten de vragenlijst ingevuld.

Op basis van de resultaten en aanvullende gegevens hebben wij besloten om de examens van PDL® te vertalen naar het Engels. Het gaat dus om de examens Loonheffingen niveau 4, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 4 en Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4, inclusief de voorbeeldexamens.

Op dit moment zitten we in de startfase en kunnen er nog geen concrete data genoemd worden. Houd daarom onze website en social media goed in de gaten voor meer nieuws.

 

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!