Vertaling van de examens van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De Associatie voor Examinering heeft de vraag naar anderstalige salarisprofessionals in Nederland onderzocht. We presenteren met trots de resultaten van het onderzoek dat onlangs is uitgevoerd naar internationalisering. In de afbeelding leest u de aanleiding, methoden, resultaten en conclusie van het onderzoek. In totaal hebben 62 participanten de vragenlijst ingevuld.

Op basis van de resultaten en aanvullende gegevens hebben wij besloten om de examens van PDL® te vertalen naar het Engels. Het gaat dus om de examens Loonheffingen niveau 4, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 4 en Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4, inclusief de voorbeeldexamens.

Op dit moment zitten we in de startfase en kunnen er nog geen concrete data genoemd worden. Houd daarom onze website en social media goed in de gaten voor meer nieuws.

 

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!