Webinar: digitale transformatie in de financiële sector

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De toekomst is nú: blijf de concurrentie voor met digitale transformatie. Als onderneming kun je niet achterblijven. Big Data, FinTech, TaxTech, PayTech en AccountTech gaan het landschap van financiële diensten ingrijpend veranderen.

De Associatie voor Examinering organiseert op woensdag 8 november 2023 een live webinar waarin
de digitale transformatie voor financiële professionals centraal staat. Bedoeld voor werknemers in de financiële sector zoals accountants, controllers, fiscalisten en payroll specialisten. Onze gastspreker voor deze bijeenkomst is John Smits, en de middag zal worden gepresenteerd door Belinda Kerkhove.

Inhoud van het webinar:

Wil je de sleutel tot succes in het digitale tijdperk ontgrendelen? Doe dan mee aan ons exclusieve webinar over Digitale Transformatie met Robotics, Process Mining en AI.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Leer hoe Robotics automatisering je bedrijfsprocessen kan revolutioneren en efficiëntie kan verbeteren.
 • Ontdek hoe Process Mining je helpt om verborgen kansen en knelpunten in je workflows te identificeren.
 • Duik dieper in de wereld van kunstmatige intelligentie en leer hoe het de besluitvorming en klantinteracties kan transformeren.

Je maakt ook kennis met de toepassingen van FinTech, TaxTech, PayTech en AccountTech. Mis deze kans niet om inzichten op te doen op het gebied van digitale transformatie! Schrijf je nu in voor het webinar en bereid je voor op een reis naar een slimmer, efficiënter en innovatiever bedrijf.

Spreker

Het webinar wordt verzorgd door John Smits

John, geboren in 1971, is een innovator op het gebied van digitale transformatie, CSRD, ESG-Audit, Data-analyse, visualisatie & dashboards, Innovatie, en Informatiemanagement. Als ervaren docent, spreker en ontwikkelaar van trainingen brengt John diepgaande kennis en praktische expertise naar organisaties die streven naar vooruitgang en groei. John’s achtergrond in accountancy en bedrijfskunde, gecombineerd met passie voor duurzaamheid, IT en didactische vaardigheden, maken van John een strategische bruggenbouwer. John’s passie ligt in het begeleiden van teams en individuen om de kracht van gegevens en technologie te ontsluiten, met een scherp oog voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Praktische informatie

 • Doelgroep: financiële professionals in de functie van accountants, controllers, fiscalisten en payroll specialisten.
 • Datum: woensdag 8 november 2023 van 15:00 uur tot 17:00 uur.
 • Tarief: € 150,00 excl. btw per persoon.
 • Betaalmethode: Via iDEAL of creditcard.

Heeft u interesse in dit webinar of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Saskia Bresser-Stein via s.bresser@associatie.nl.

💡 Tip: wilt u als organisatie een incompany webinar organiseren of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Saskia Bresser-Stein s.bresser@associatie.nl

Direct aanmelden voor dit webinar

Laatste nieuws

 • 16 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Pinksteren

  Op maandag 20 mei zijn wij gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. We staan weer tot uw beschikking op dinsdag 21 mei vanaf 08.30 uur.

 • 6 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Hemelvaartsdag

  Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaartsdag. We staan weer tot uw beschikking op maandag 13 mei vanaf 08.30 uur.

 • 29 april 2024

  Webinar: inzicht in de werkkostenregeling

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 juni 2024 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!