Webinars voor salarisprofessionals

22 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Webinars voor salarisprofessionals

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 125,- p.p.

Regelmatig publiceren wij op deze website onze nieuwste webinars. Om hiervan op de hoogte te blijven kun je ons ook volgen op LinkedIn.

 

Direct aanmelden voor onze webinars

Laatste nieuws

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  • 14 maart 2024

    Parkeerverbodszone Hoefkwartier rondom examencentrum Amersfoort

    Vanaf 2 april 2024 geldt er een parkeerverbodszone voor het hele Hoefkwartier. Daarmee is het verboden om auto’s in de wijk langs de rijbaan te parkeren. Parkeren kan dan alleen op de parkeerplaatsen die aangegeven zijn met vakken.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!