Webinars voor salarisprofessionals

22 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Webinars voor salarisprofessionals

Als professional wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten die spelen in jouw branche. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Hier wil de Associatie voor Examinering graag een bijdrage aan leveren in de vorm van korte kennissessies.

Door het hele jaar organiseert de Associatie daarom een aantal 2-uur durende webinars, waarin deelnemers worden bijgepraat over thema’s die bij hen spelen. Speciaal bedoeld voor werkgevers en werknemers die actief zijn op het gebied van salarisadministratie en HR-professionals. Kosten per webinar bedragen € 125,- p.p.

Regelmatig publiceren wij op deze website onze nieuwste webinars. Om hiervan op de hoogte te blijven kun je ons ook volgen op LinkedIn.

 

Direct aanmelden voor onze webinars

Laatste nieuws

  • 10 oktober 2024

    Belangrijke onderhoudsmededeling: 22 t/m 24 november

    Van vrijdag 22 november 16:00 uur tot en met zondag 24 november zijn onze systemen niet beschikbaar vanwege noodzakelijk onderhoud aan onze software. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 1 oktober 2024

    Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) is ingeschaald op NLQF/EQF niveau 4 

    Op 1 oktober 2024 is tijdens het NIRPA-congres in Utrecht bekend gemaakt dat het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en de Engelstalige variant van dit diploma is ingeschaald op NLQF/EQF niveau 4. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 27 september 2024

    Webinar – de rol van de financial in de duurzaamheidtransitie

    De Associatie voor Examinering organiseert op 12 november 2024 een live webinar waarin de rol van de financiële professional bij verduurzaming centraal staat. Dit webinar is bedoeld voor salarisadministrateurs, boekhouders, controllers en iedereen die betrokken is bij het sturen op (sociaal) kapitaal binnen de organisatie. De spreker is Jirina van Daal RA, specialist op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving en de toepassing daarvan voor financials. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!