Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations. Hierdoor zijn de stations Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst gedurende een periode van 3 weken slecht of zelfs helemaal niet bereikbaar. De NS zet bussen in als alternatief vervoersmiddel.

Voorbereiding: check altijd actuele reisinformatie & vertrek op tijd
Als je in de zomerperiode onze examenlocatie of kantoor in Amersfoort bezoekt, bereid je dan goed voor. Controleer altijd vooraf de actuele reisinformatie op de NS-website of in de app van de NS. Zorg daarnaast voor voldoende extra reistijd, zodat je op tijd op de examenlocatie bent.

Bekijk hier alle actuele informatie rondom de werkzaamheden en jouw reistraject.

Reis je met de auto?
Check ook dan voor vertrek de reisinformatie over jouw reisroute. Hier vind je de meest actuele informatie over  wegwerkzaamheden.

Informatievoorziening
Wij houden alle betrokkenen zoveel mogelijk op de hoogte via onze websites, nieuwsbrieven en overige kanalen.

Laatste nieuws

 • 12 juni 2024

  In de schoolbanken bij Visma | Raet

  Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!