Voor opleiders

Opleiders willen zoveel mogelijk tijd besteden aan het geven van goed onderwijs. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is het fijn om te weten dat u niet ook nog zelf het examen hoeft te ontwikkelen. De Associatie voor Examinering heeft examens beschikbaar voor diverse, door het bedrijfsleven gewaardeerde diploma’s op het gebied van financiën, HRM, ondernemerschap, management en administratie. Gemaakt door toetsdeskundigen die weten hoe een volwaardig examen eruit hoort te zien. Zo kunt u zich volledig focussen op de lesstof voor de studenten.

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onafhankelijke examinering

De betrouwbaarheid van een diploma wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteit van het examen en wordt maximaal geborgd door onafhankelijke examinering. Dit geldt voor zowel de ontwikkeling als afname en beoordeling van een examen. Wij hechten dan ook grote waarde aan kwalitatief hoogstaande onafhankelijke examinering als middel om de waarde van diploma’s en certificaten optimaal te borgen. Niet voor niets luidt onze belofte aan de arbeidsmarkt: De Associatie is de leverancier van vertrouwen!

Examendiensten

Onze toetsdeskundigen ontwikkelen graag een examen dat perfect is afgestemd op de leerbehoefte van uw studenten. Omdat wij voor beroepsgroepen al 80 jaar een vanzelfsprekende gesprekspartner zijn, weten wij welke kennis een student nodig heeft om een kei te worden op zijn vakgebied. Dit doen we uiteraard in samenspraak met deskundigen en opleiders. Ook de examenafname kan volledig uit handen genomen worden, zowel op locaties van Lamark, als (onder toezicht) incompany.

Meer informatie
Koffie

Advies & Consultancy

Voor opleiders die hun eigen examens maken, is het goed om te weten dat het mogelijk is om onafhankelijk advies in te winnen. De Associatie biedt toetstechnisch advies en inhoudelijke ondersteuning. Onze toetsdeskundigen zijn professionals die dagelijks bezig zijn met examinering; we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Ook kunnen wij het huidige toetsbeleid kritisch analyseren, zodat u een duidelijk en concreet beeld krijgt van de sterke en zwakke punten. Als er verbeteringen mogelijk zijn, ondersteunt de Associatie graag in het vervolgtraject.

Voor het reguliere onderwijs

Enthousiaste, betrokken docenten in het voortgezet onderwijs kunnen leerlingen voorbereiden op een waardevol Associatiediploma en ze daarmee een voorsprong bieden. Het biedt leerlingen ook de kans kennis te maken met de inhoud van het vervolgonderwijs. Met sommige diploma’s is zelfs een vrijstelling mogelijk. Voorbeelden van dergelijke diploma’s zijn:

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via 033 461 21 59 of sales@associatie.nl.

Blogs onderwijs

Regelmatig publiceren wij blogs van opleiders en docenten die met ons verbonden zijn. Zij delen hun ervaringen over onze examens en diploma’s.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!