Test center Arnhem ontvangt corona-proof certificaat

14 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Veilig examen doen op onze toetslocaties, dat is waar we voor staan! Daarom vinden we het fijn het volgende nieuwsbericht van onze gecertificeerde partner Lamark te kunnen delen. Het test center in Arnhem heeft namelijk als eerste Lamarklocatie het corona-proof certificaat ontvangen.

De Stichting Examenkamer heeft de locatie op 7 april jl. bezocht en vastgesteld dat de genomen maatregelen voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Inmiddels hebben 8 testlocaties de deuren geopend, waardoor de examenafname voorzichtig weer op gang komt, uiteraard wel met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Laatste nieuws

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!