“Een goed begin is écht het halve werk”

11 juli 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Yuliia Indenko over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Mijn naam is Yuliia Indenko en ik ben 37 jaar. Het afgelopen anderhalf jaar heb ik besteed aan de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). En deze lente kreeg ik mijn langverwachte diploma!

In Oekraïne, waar ik vandaan kom, zeggen wij: ‘Een goed begin is het halve werk’. En ik had echt het goede begin.

Bij opleider Ed van Hoolwerff startte ik in 2019 mijn eerste cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®). En nu, bijna drie jaar na het begin van deze studie, werk ik als financieel administratief medewerker bij een leuk bedrijf in het centrum van Amsterdam

Dit bedrijf laat me mijn kennis in de praktijk gebruiken en maakt mij rijker met waardevolle ervaringen. Ik heb dagelijks een nieuwe uitdaging; af en toe is het echt moeilijk, maar tegelijkertijd altijd leerzaam.

Deze studie was niet altijd makkelijk voor mij; vooral aan het einde toen de oorlog in mijn land begon. Maar ondanks alle obstakels was mijn doel duidelijk en gewenst.

Aan alle cursisten die inmiddels bezig zijn met een studie of streven naar een diploma wil ik zeggen: ‘Lieve mensen, twijfel nooit aan jezelf. Alles ligt in jouw handen. Dat kost veel moeite en daarom wens ik je succes met elke cursus!’

Yuliia schreef al eerder een blog over haar ervaringen met de examens van de Associatie. Dat blog lees je hier.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!