“Het is nooit te laat om je ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen”

21 november 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Xaviera van Ankeren over Nemas® HRM

Ik ben Xaviera van Ankeren. Deze maand ontving ik mijn diploma Nemas® HRM. Hier ben ik super blij mee en erg trots op!

Nadat ik het Associatiediploma Medewerker Personeelszaken op mbo-niveau had behaald, wilde ik heel graag door voor een HRM-studie op hbo-niveau. Hierbij werd geadviseerd eerst Nemas® Middle Management te doen. Nadat ik ook dit Associatiediploma had behaald, wilde ik het even rustig aan doen. Studeren naast het werk, met jonge kinderen en een druk sociaal leven vergde wel wat.

Ik werk bij ProReNi als recruiter en tijdens mijn functioneringsgesprek kwam de vraag wat ik nog wilde doen qua opleiding. Toen vertelde ik dat het mijn uiteindelijke doel was om een HRM-studie te doen. Mijn leidinggevende moedigde mij aan hiervoor te gaan en liet mij de opleiding Nemas® HRM volgen. Natuurlijk was ik mijn werkgever erg dankbaar voor deze kans en pakte deze met beide handen aan.

Het was erg leuk om een scriptie te schrijven voor deze opleiding. Ik koos voor een onderwerp dat zeer van toepassing is op mijn werkzaamheden voor ProReNi. We zijn volop bezig met groeien en ontwikkelen. Momenteel zijn wij dan ook druk bezig met onze EVP en Employer Branding, waar mijn scriptie onderzoek over ging.

Hopelijk kan ik in de toekomst naast mijn werkzaamheden op de instroom van personeel, ook de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan toepassen op de andere gebieden van personeelsmanagement.

Door omstandigheden heb ik toen ik jonger was niet kunnen studeren. Daarom vind ik het extra gaaf dat ik dit de afgelopen jaren alsnog heb kunnen doen en dat ik mijn doelen heb weten te behalen. Het is nooit te laat om je ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen. Je kunt alles bereiken als je er hard voor werkt en 100 procent voor inzet. Dit wil ik mijn kinderen ook meegeven in het leven. Het is niet altijd makkelijk, maar als je een doel hebt en ervoor gaat dan kan je alles mogelijk maken.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!