“Voor het eerst in mijn leven een negen behaald!”

3 oktober 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Tjeerd den Heijer over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Ik ben Tjeerd den Heijer. Na 26 jaar als taxichauffeur te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging! Ik ben altijd al cijfermatig ingesteld geweest. Als zzp’er was ik erg nieuwsgierig als mijn boekhouder met de jaarcijfers kwam. Ook maakte ik in mijn eigen kasboek berekeningen voor winst en btw-afdracht.

Door de coronacrisis waren er steeds minder ritjes op de taxi en heb ik besloten om wat anders te gaan doen. Via de gemeente kreeg ik geld voor een opleiding.

Ik wil boekhouder worden! Daarom ben ik begonnen met een boekhoudopleiding bij Fabius Opleidingen. Ik doe alles in kleine stapjes.

Eerst heb ik Basiskennis Boekhouden (BKB®) gedaan en behaald met het cijfer 9 (de eerste keer in m’n leven!). Nu ben ik begonnen met Basiskennis Calculatie (BKC®) en hierna volgt het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®).

Ik ben momenteel druk met solliciteren naar een baan als (beginnend) boekhouder. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen van de gemeente en trots dat het ook allemaal lukt. Ik vind het erg leuk om te doen!
Zo zie je maar: Waar een wil is, is een weg!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  24 april 2023

  “Ik haalde kracht uit een moeilijke tijd om verder te gaan en behaalde succes!”

  Ilse Kramer over het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

 • Kandidaat

  10 april 2023

  “Ik had bij alle drie de modules de volgende dag al de uitslag van mijn examen”

  Harriët Kwak over het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  27 maart 2023

  “Deze studie heeft me meer zelfvertrouwen en veel inzichten opgeleverd”

  Asli Impraim over het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB©)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!