“Voor het eerst in mijn leven een negen behaald!”

3 oktober 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Tjeerd den Heijer over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Ik ben Tjeerd den Heijer. Na 26 jaar als taxichauffeur te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging! Ik ben altijd al cijfermatig ingesteld geweest. Als zzp’er was ik erg nieuwsgierig als mijn boekhouder met de jaarcijfers kwam. Ook maakte ik in mijn eigen kasboek berekeningen voor winst en btw-afdracht.

Door de coronacrisis waren er steeds minder ritjes op de taxi en heb ik besloten om wat anders te gaan doen. Via de gemeente kreeg ik geld voor een opleiding.

Ik wil boekhouder worden! Daarom ben ik begonnen met een boekhoudopleiding bij Fabius Opleidingen. Ik doe alles in kleine stapjes.

Eerst heb ik Basiskennis Boekhouden (BKB®) gedaan en behaald met het cijfer 9 (de eerste keer in m’n leven!). Nu ben ik begonnen met Basiskennis Calculatie (BKC®) en hierna volgt het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®).

Ik ben momenteel druk met solliciteren naar een baan als (beginnend) boekhouder. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen van de gemeente en trots dat het ook allemaal lukt. Ik vind het erg leuk om te doen!
Zo zie je maar: Waar een wil is, is een weg!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!