“Voor het eerst in mijn leven een negen behaald!”

3 oktober 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Tjeerd den Heijer over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Ik ben Tjeerd den Heijer. Na 26 jaar als taxichauffeur te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging! Ik ben altijd al cijfermatig ingesteld geweest. Als zzp’er was ik erg nieuwsgierig als mijn boekhouder met de jaarcijfers kwam. Ook maakte ik in mijn eigen kasboek berekeningen voor winst en btw-afdracht.

Door de coronacrisis waren er steeds minder ritjes op de taxi en heb ik besloten om wat anders te gaan doen. Via de gemeente kreeg ik geld voor een opleiding.

Ik wil boekhouder worden! Daarom ben ik begonnen met een boekhoudopleiding bij Fabius Opleidingen. Ik doe alles in kleine stapjes.

Eerst heb ik Basiskennis Boekhouden (BKB®) gedaan en behaald met het cijfer 9 (de eerste keer in m’n leven!). Nu ben ik begonnen met Basiskennis Calculatie (BKC®) en hierna volgt het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®).

Ik ben momenteel druk met solliciteren naar een baan als (beginnend) boekhouder. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen van de gemeente en trots dat het ook allemaal lukt. Ik vind het erg leuk om te doen!
Zo zie je maar: Waar een wil is, is een weg!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!