Blogs Associatie

Goed en eerlijk toetsen; dat is ons uitgangspunt. We vinden het belangrijk dat al onze examenkandidaten kunnen rekenen op een gelijkwaardig, kwalitatief examen. Zodat zij kunnen toewerken naar een waardevol diploma om trots op te zijn. Hoe we dat doen? In onze blogs vertellen medewerkers van de Associatie over hun dagelijks werk.

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

 • Organisatie

  27 mei 2021

  “Onderzoek naar mogelijkheden online platform oefentoetsen”

  Adviseur Melvin van Puffelen onderzoekt momenteel de mogelijkheid om kandidaten zelf oefenvragen te laten ontwikkelen en te laten delen met medekandidaten.

  Lees verder

 • Organisatie

  5 maart 2021

  Achter de schermen bij de Associatie: “It’s a wrap, folks!”

  Toetsdeskundige Eline Kleijer kijkt als ‘co-producer’ mee met de de opnames voor een examenvraag en bewaakt de kwaliteit door erop te letten dat de toets- en eindtermen in de scène leidend zijn.

  Lees verder

 • Organisatie

  9 februari 2021

  Examenbureau tijdens corona: Samen uit, Samen thuis

  Leyla Erdogan is coördinator examenbureau bij de Associatie. Zij weet hoe belangrijk haar rol is. Vanaf het eerste contact bij het inplannen tot en met de afname op locatie geeft zij de kandidaten de rust en ruimte die ze nodig hebben.

  Lees verder

 • Organisatie

  9 januari 2021

  Items schrijven is een vak. En dat kun je leren!

  Als toetsdeskundige ziet Geertje van Opijnen toe op de kwaliteit van items en het samenstellen van examens. Je zou kunnen zeggen een soort van kwaliteitswaakhond, met in achtneming van het curriculum, de toetsmatrijs en taxonomie

  Lees verder

 • Organisatie

  9 december 2020

  Bedankt dat je ons gebeld hebt. We zijn er voor je!

  Teamleider Marinda Kraaij heeft met haar afdeling een klantenservice neergezet die het verschil maakt door de kandidaat te kennen. Gepersonaliseerd is hier het ingrediënt. Verbinding maken, daar staat zij voor.

  Lees verder

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!