Associatiediploma? Waardevol & Waardevast!

Associatiediploma? Waardevol & Waardevast! 

Loonadministratie is een specialisme dat vraagt om vakmensen. Binnen onze diplomalijn Loonadministratie kun je je specialiseren in een bepaald vakgebied of kiezen voor een verbreding van de vakkennis op  vakinhoudelijk niveau. Ieder examen wordt online afgenomen en is een opzichzelfstaand examen dat een waardevol Associatiecertificaat of –diploma oplevert. Een sterke aanvulling op je cv dat hoog aangeschreven staat bij werkgevers! 

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Een aantal examens binnen de diplomalijn Loonadministratie is in september 2016 gewijzigd. Voor deze examens is een overgangsregeling beschikbaar. Ben je na die tijd begonnen met jouw opleiding? Kies dan onderaan de pagina voor de knop ‘Loonadministratie’ of klik hier.  

Ben je voor september 2016 gestart met jouw opleiding? Lees dan onderstaande informatie eerst goed door, voor je je inschrijft voor een examen. 

Overgangsregeling Loonadministratie

Heb je vóór 31 december 2016 een examen behaald binnen het diploma PDL® of VPS® op basis van het examenprogramma 2015 of ouder? Dan kun je tot en met december 2020 jouw diploma compleet maken met de examens van de overgangsregeling. Kies onderaan de pagina voor de knop ‘Overgangsregeling Loonadministratie’. Het gaat om de volgende diploma’s: 

  • Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) 
  • Vakopleiding Payroll Services (VPS®) exclusief  
    • Verbredingsvakken 
    • Communicatie 

 

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!