Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

Het NIRPA is het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. Registratie van NIRPA vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie. Door de erkenning die NIRPA heeft afgegeven, kunnen we laten zien dat het PDL®-diploma aansluit op de beroepseisen, zoals die zijn beschreven in het beroepscompetentieprofiel van NIRPA. Elke drie jaar wordt het beroepscompetentieprofiel herzien. Elke drie jaar vindt daarom een nieuwe beoordeling plaats.

De erkenningsaanvraag is beoordeeld door de Commissie diploma-erkenning van NIRPA, waarbij de inhoud, examenvorm, examenproces en borging van de actualiteit in ogenschouw zijn genomen.Met het PDL®-diploma op zak krijgen salarisadministrateurs direct toegang tot het Register Salarisadministrateur (RSa). Meer weten over dit diploma? Bekijk hier alle informatie.

We hopen dit jaar ook de diploma-erkenning voor het VPS®-diploma te ontvangen.

Laatste nieuws

  • 1 juli 2024

    Podiumplekken voor geslaagde kandidaten!

    Op donderdag 20 juni vond de diploma-uitreiking plaats, die Markus Verbeek Praehep samen met de Associatie voor Examinering heeft georganiseerd. Maar liefst 45 studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst.

  • 27 juni 2024

    Inzagemomenten in de zomer

    Tijdens de vakantieperiode zal er inzage plaatsvinden op 6 en 20 augustus in plaats van 5 en 19 augustus. Het inzagemoment van 27 augustus zal komen te vervallen.

  • 12 juni 2024

    In de schoolbanken bij Visma | Raet

    Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!