Diploma-erkenning NIRPA voor Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

Voor het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 30-9-2027. Eerder dit jaar had NIRPA al de diploma-erkenning voor het PDL®-diploma afgegeven.

Door de erkenning die NIRPA heeft afgegeven, kunnen we laten zien dat het VPS®-diploma aansluit op de beroepseisen, zoals die zijn beschreven in het beroepscompetentieprofiel van NIRPA. Elke drie jaar wordt het beroepscompetentieprofiel herzien. Elke drie jaar vindt daarom een nieuwe beoordeling plaats.

De erkenningsaanvraag is beoordeeld door de Commissie diploma-erkenning van NIRPA, waarbij de inhoud, examenvorm, examenproces en borging van de actualiteit in ogenschouw zijn genomen. Met het VPS®-diploma op zak krijgen salarisadministrateurs direct toegang tot het Register Payroll Professional (RPP).

Meer weten over dit diploma? Bekijk hier alle informatie.

Laatste nieuws

  • 24 oktober 2024

    Ernstige verkeershinder Outputweg (tussen Netwerklaan en Basicweg)

    Van 29 oktober tot en met 8 november is de Outputweg, tussen de Netwerklaan en de Basicweg afgesloten voor al het verkeer vanwege wegwerkzaamheden. Verkeer wordt met borden omgeleid. Let op: Dit is een busroute. Het examencentrum aan de Plotterweg is hierdoor moeilijker bereikbaar, houd rekening met een extra reistijd van meer dan 30 minuten. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 23 oktober 2024

    Diploma-erkenning NIRPA voor Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

    Voor het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 30-9-2027. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 10 oktober 2024

    Belangrijke onderhoudsmededeling: 22 t/m 24 november

    Van vrijdag 22 november 16:00 uur tot en met zondag 24 november zijn onze systemen niet beschikbaar vanwege noodzakelijk onderhoud aan onze software. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!