Inloggen op onze nieuwe website

9 april 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze website en webshop zijn vernieuwd. Het inloggen, examens boeken en downloaden van voorbeeldexamens werkt net iets anders dan je gewend bent. Belangrijk om te weten: de inloggegevens voor de oude webshop zijn niet meer beschikbaar. 

 • Heb je nog niet eerder examen gedaan bij de Associatie, dan kun je zonder problemen een nieuw account aanmaken. Klik op de button Inloggen en registreer je eenmalig.

 • Heb je al eens examen gedaan via de Associatie en had je al een account? Dan is het nodig om deze opnieuw te activeren. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Kom je er toch niet uit of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Laatste nieuws

 • 11 mei 2021

  Webinar: Aanpak van arbeidsongeschiktheid en re-integratie tijdens corona

  De Associatie organiseert op donderdag 24 juni een webinar voor HR-professionals over arbeidsongeschiktheid en re-integratie tijdens corona.

 • 7 mei 2021

  Openingstijden examenlocaties zomervakantie 2021

  Tijdens de zomervakantie kan het voorkomen dat examenlocaties tijdelijk gesloten zijn. Dit betekent dat je tijdens de zomermaanden minder vaak op de locaties examen kunt doen dan je van ons gewend bent.

 • 30 april 2021

  Webinar thuiswerken in de toekomst

  De Associatie organiseert op dinsdag 22 juni een webinar over wet- en regelgeving omtrent thuiswerken. Bedoeld voor medewerkers en werkgevers bij het financieel advieskantoor die hiermee in hun werk te maken hebben.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!