Inloggen op onze nieuwe website

9 april 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze website en webshop zijn vernieuwd. Het inloggen, examens boeken en downloaden van voorbeeldexamens werkt net iets anders dan je gewend bent. Belangrijk om te weten: de inloggegevens voor de oude webshop zijn niet meer beschikbaar. 

 • Heb je nog niet eerder examen gedaan bij de Associatie, dan kun je zonder problemen een nieuw account aanmaken. Klik op de button Inloggen en registreer je eenmalig.

 • Heb je al eens examen gedaan via de Associatie en had je al een account? Dan is het nodig om deze opnieuw te activeren. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Kom je er toch niet uit of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Laatste nieuws

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 18 juni behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

 • 16 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Pinksteren

  Op maandag 20 mei zijn wij gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. We staan weer tot uw beschikking op dinsdag 21 mei vanaf 08.30 uur.

 • 6 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Hemelvaartsdag

  Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaartsdag. We staan weer tot uw beschikking op maandag 13 mei vanaf 08.30 uur.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!