Inloggen op onze nieuwe website

9 april 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze website en webshop zijn vernieuwd. Het inloggen, examens boeken en downloaden van voorbeeldexamens werkt net iets anders dan je gewend bent. Belangrijk om te weten: de inloggegevens voor de oude webshop zijn niet meer beschikbaar. 

 • Heb je nog niet eerder examen gedaan bij de Associatie, dan kun je zonder problemen een nieuw account aanmaken. Klik op de button Inloggen en registreer je eenmalig.

 • Heb je al eens examen gedaan via de Associatie en had je al een account? Dan is het nodig om deze opnieuw te activeren. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Kom je er toch niet uit of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!