Inloggen op onze nieuwe website

9 april 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze website en webshop zijn vernieuwd. Het inloggen, examens boeken en downloaden van voorbeeldexamens werkt net iets anders dan je gewend bent. Belangrijk om te weten: de inloggegevens voor de oude webshop zijn niet meer beschikbaar. 

 • Heb je nog niet eerder examen gedaan bij de Associatie, dan kun je zonder problemen een nieuw account aanmaken. Klik op de button Inloggen en registreer je eenmalig.

 • Heb je al eens examen gedaan via de Associatie en had je al een account? Dan is het nodig om deze opnieuw te activeren. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Kom je er toch niet uit of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Laatste nieuws

 • 15 september 2021

  Webinar Het pensioenakkoord: ‘van oud naar nieuw’

  De Associatie organiseert op donderdag 11 november 2021 een webinar waarin het nieuwe pensioenakkoord centraal staat. Met onder andere aandacht voor het traject tussen nu en 2027.

 • 10 september 2021

  Webinar opfrisbeurt sociale zekerheid

  De Associatie organiseert op dinsdag 26 oktober 2021 een webinar waarin kennis over sociale zekerheid wordt opgefrist. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen.

 • 1 september 2021

  Webinar Auto van de zaak: lust of last?

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 19 oktober een online kennissessie over de regelgeving rondom de auto van de zaak. Spreker is Peter Hoogstraten.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!