Netwerkbijeenkomst Vecon voor vo-docenten

28 februari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Op vrijdag 24 maart organiseert de Vecon Business School (VBS) een netwerkbijeenkomst bij Hogeschool InHolland in Delft. Tijdens deze bijeenkomst worden diverse workshops georganiseerd door partners van de Vecon Business School (VBS) om meer uitleg te geven over het materiaal dat zij gebruiken op hun school. Het belooft een interessante dag te worden, vol met nieuwe kennis en inspiratie.

Na een plenair gedeelte zijn er vier rondes met workshops en gesprekstafels die voor ieder niveau wat te bieden hebben. Zo komen nieuwe ontwikkelingen aan bod, zoals het praktijkvak voor havo en de nieuwe leerweg. Er zijn workshops door de partners in samenwerking met een school die hun materiaal gebruikt. En natuurlijk zijn er ook workshops en gesprekstafels waarin ervaringen worden uitgewisseld. Nieuw zijn dit keer een workshop door Anglia Business en door het Technasium over samenwerking binnen de school tussen Technasium en (leerlingen van) economische vakken.

Een van de workshops wordt gegeven door Patrick Fränzel, docent op het Veenlanden College. Daarnaast heeft hij een financiële achtergrond in het bedrijfsleven. Hij zal een informatieve workshop geven over Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Ondernemerschap. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de Associatie voor Examinering. Lees ook het blog dat Patrick eerder schreef over zijn ervaringen met de Associatie.

We zijn er trots op dat we deze workshop kunnen aanbieden aan onze docenten en we zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging zal zijn op uw kennis en expertise. We kijken er naar uit om u te verwelkomen op deze netwerkbijeenkomst en samen te werken aan de toekomst van het onderwijs.

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de VBS-netwerkbijeenkomst. We raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Aanmelden kan via deze link tot 17 maart.

Docenten van de aangesloten scholen betalen een bijdrage in de catering van € 25,-, studenten betalen ditzelfde bedrag. Anderen betalen € 50,-. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met info@veconbusinessschool.nl.

Laatste nieuws

 • 16 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Pinksteren

  Op maandag 20 mei zijn wij gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. We staan weer tot uw beschikking op dinsdag 21 mei vanaf 08.30 uur.

 • 6 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Hemelvaartsdag

  Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaartsdag. We staan weer tot uw beschikking op maandag 13 mei vanaf 08.30 uur.

 • 29 april 2024

  Webinar: inzicht in de werkkostenregeling

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 juni 2024 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!