Netwerkbijeenkomst Vecon voor vo-docenten

28 februari 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Op vrijdag 24 maart organiseert de Vecon Business School (VBS) een netwerkbijeenkomst bij Hogeschool InHolland in Delft. Tijdens deze bijeenkomst worden diverse workshops georganiseerd door partners van de Vecon Business School (VBS) om meer uitleg te geven over het materiaal dat zij gebruiken op hun school. Het belooft een interessante dag te worden, vol met nieuwe kennis en inspiratie.

Na een plenair gedeelte zijn er vier rondes met workshops en gesprekstafels die voor ieder niveau wat te bieden hebben. Zo komen nieuwe ontwikkelingen aan bod, zoals het praktijkvak voor havo en de nieuwe leerweg. Er zijn workshops door de partners in samenwerking met een school die hun materiaal gebruikt. En natuurlijk zijn er ook workshops en gesprekstafels waarin ervaringen worden uitgewisseld. Nieuw zijn dit keer een workshop door Anglia Business en door het Technasium over samenwerking binnen de school tussen Technasium en (leerlingen van) economische vakken.

Een van de workshops wordt gegeven door Patrick Fränzel, docent op het Veenlanden College. Daarnaast heeft hij een financiële achtergrond in het bedrijfsleven. Hij zal een informatieve workshop geven over Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Ondernemerschap. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de Associatie voor Examinering. Lees ook het blog dat Patrick eerder schreef over zijn ervaringen met de Associatie.

We zijn er trots op dat we deze workshop kunnen aanbieden aan onze docenten en we zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging zal zijn op uw kennis en expertise. We kijken er naar uit om u te verwelkomen op deze netwerkbijeenkomst en samen te werken aan de toekomst van het onderwijs.

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de VBS-netwerkbijeenkomst. We raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Aanmelden kan via deze link tot 17 maart.

Docenten van de aangesloten scholen betalen een bijdrage in de catering van € 25,-, studenten betalen ditzelfde bedrag. Anderen betalen € 50,-. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met info@veconbusinessschool.nl.

Laatste nieuws

 • 28 februari 2023

  Netwerkbijeenkomst Vecon voor vo-docenten

  Op vrijdag 24 maart organiseert de Vecon Business School (VBS) een netwerkbijeenkomst bij Hogeschool InHolland in Delft. Tijdens deze bijeenkomst worden diverse workshops georganiseerd, o.a. door Patrick Fränzel, docent op het Veenlanden College over Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Ondernemerschap.

 • 27 januari 2023

  Webinar Actualiteiten Sociale Zekerheid en Arbeidsmarkt

  De Associatie voor Examinering organiseert op maandag 20 maart 2023 een webinar omtrent alle actualiteiten binnen de sociale zekerheid en arbeidsmarkt. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen.

 • 24 januari 2023

  Webinar Sectorindeling, cao-toepassing en pensioenverplichting

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 30 mei 2023 een webinar waarin sectorindeling, cao en pensioenregelingen centraal staan. Spreker is specialist werkgeverszaken Roelof van Marrum. Met dit webinar kunnen salarisprofessionals hun kennis over dit onderwerp vergroten.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!