Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd in het starten van een eigen onderneming, constateert de Kamer van Koophandel weer een toename. Die is voornamelijk te vinden in de zakelijke dienstverlening, detailhandel en de bouw.

Daarom heeft de Associatie, naast het bestaande examen Basiskennis ondernemerschap (BKO), het examen Ondernemerschap ontwikkeld. Dit examen richt zich op professionals die een eigen onderneming willen starten en bij groei overwegen om personeel in dienst te nemen.

De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens. Daarom houden wij een gratis online informatiesessie Ondernemerschap op

maandag 29 november van 15.30 – 17 uur.

𝐖𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐭𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝 𝐨𝐩 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬:

𝐎𝐨𝐫𝐬𝐩𝐫𝐨𝐧𝐠: Waarom is dit examen gecreëerd?
𝐃𝐨𝐞𝐥𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩: Voor wie is dit examen geschikt?
𝐍𝐢𝐯𝐞𝐚𝐮: Welk niveau is dit examen?
𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡: Wanneer en hoe kan er ingeschreven worden. Wanneer gaat het examen online?

Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor het examen kan door een e-mail te sturen naar 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠@𝐚𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐞.𝐧𝐥 onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de link voor deelname.

Meer informatie over het examen Ondernemerschap staat hier

Laatste nieuws

 • 19 mei 2022

  Webinar door Hans Kennis – Het pensioenakkoord: ‘Welke problemen worden opgelost en wat gaat er veranderen?’

  Op 4 oktober organiseert de Associatie voor Examinering een webinar over het pensioenakkoord ‘Welke problemen worden opgelost en wat er veranderen?’. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Dit webinar is voor werkgevers en medewerkers in de functie van salarisadministrateur. En iedereen die niet dagelijks met pensioenen te maken heeft, maar er wel mee in aanraking komt.

 • 28 april 2022

  Webinar: Alexander Jansen – Ontwikkelingen arbeidsrecht 2022 – Voorkomen is beter dan genezen!

  De Associatie voor Examinering organiseert op donderdag 29 september 2022 een webinar over Ontwikkelingen arbeidsrecht 2022. De meest actuele ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht worden besproken en er worden praktische tips gegeven waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Uitgangspunt van de cursus is dat het beter is om juridische problemen te voorkomen, dan te genezen. Het webinar is bedoeld voor werkgevers en HR-professionals. Spreker is Alexander Jansen, advocaat en docent arbeidsrecht.  

 • 21 april 2022

  Klanttevredenheidsonderzoek opleiders 2022

  De Associatie voor Examinering wil de klantbeleving naar een hoger niveau brengen. In het eerste kwartaal van 2022 is er een klanttevredenheidsonderzoek uitgezet onder alle opleiders die opleiden voor de examens van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!