Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd in het starten van een eigen onderneming, constateert de Kamer van Koophandel weer een toename. Die is voornamelijk te vinden in de zakelijke dienstverlening, detailhandel en de bouw.

Daarom heeft de Associatie, naast het bestaande examen Basiskennis ondernemerschap (BKO), het examen Ondernemerschap ontwikkeld. Dit examen richt zich op professionals die een eigen onderneming willen starten en bij groei overwegen om personeel in dienst te nemen.

De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens. Daarom houden wij een gratis online informatiesessie Ondernemerschap op

maandag 29 november van 15.30 – 17 uur.

𝐖𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐭𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝 𝐨𝐩 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬:

𝐎𝐨𝐫𝐬𝐩𝐫𝐨𝐧𝐠: Waarom is dit examen gecreëerd?
𝐃𝐨𝐞𝐥𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩: Voor wie is dit examen geschikt?
𝐍𝐢𝐯𝐞𝐚𝐮: Welk niveau is dit examen?
𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡: Wanneer en hoe kan er ingeschreven worden. Wanneer gaat het examen online?

Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor het examen kan door een e-mail te sturen naar 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠@𝐚𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐞.𝐧𝐥 onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de link voor deelname.

Meer informatie over het examen Ondernemerschap staat hier

Laatste nieuws

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!