Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd in het starten van een eigen onderneming, constateert de Kamer van Koophandel weer een toename. Die is voornamelijk te vinden in de zakelijke dienstverlening, detailhandel en de bouw.

Daarom heeft de Associatie, naast het bestaande examen Basiskennis ondernemerschap (BKO), het examen Ondernemerschap ontwikkeld. Dit examen richt zich op professionals die een eigen onderneming willen starten en bij groei overwegen om personeel in dienst te nemen.

De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens. Daarom houden wij een gratis online informatiesessie Ondernemerschap op

maandag 29 november van 15.30 – 17 uur.

𝐖𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐭𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝 𝐨𝐩 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬:

𝐎𝐨𝐫𝐬𝐩𝐫𝐨𝐧𝐠: Waarom is dit examen gecreëerd?
𝐃𝐨𝐞𝐥𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩: Voor wie is dit examen geschikt?
𝐍𝐢𝐯𝐞𝐚𝐮: Welk niveau is dit examen?
𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡: Wanneer en hoe kan er ingeschreven worden. Wanneer gaat het examen online?

Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor het examen kan door een e-mail te sturen naar 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠@𝐚𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐞.𝐧𝐥 onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de link voor deelname.

Meer informatie over het examen Ondernemerschap staat hier

Laatste nieuws

 • 19 november 2021

  Webinar Grensoverschrijdende arbeid en belastingheffing

  De Associatie organiseert op donderdag 3 februari 2022 een webinar voor de werknemer en/of werkgever die binnen het financieel advieskantoor te maken hebben met werknemers die wonen of werken in het buitenland.

 • 16 november 2021

  Nieuw: examen Beroepscommunicatie voor salarisprofessional

  De Associatie voor Examinering heeft een examen ontwikkeld waarin de communicatieve vaardigheden in de beroepscontext van de salarisprofessional getoetst kan worden.

 • 15 november 2021

  Inzagemogelijkheden per 1 januari 2022

  Per 1 januari 2022 veranderen onze inzagemomenten.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!