Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd in het starten van een eigen onderneming, constateert de Kamer van Koophandel weer een toename. Die is voornamelijk te vinden in de zakelijke dienstverlening, detailhandel en de bouw.

Daarom heeft de Associatie, naast het bestaande examen Basiskennis ondernemerschap (BKO), het examen Ondernemerschap ontwikkeld. Dit examen richt zich op professionals die een eigen onderneming willen starten en bij groei overwegen om personeel in dienst te nemen.

De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens. Daarom houden wij een gratis online informatiesessie Ondernemerschap op

maandag 29 november van 15.30 – 17 uur.

𝐖𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐭𝐰𝐨𝐨𝐫𝐝 𝐨𝐩 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐥𝐬:

𝐎𝐨𝐫𝐬𝐩𝐫𝐨𝐧𝐠: Waarom is dit examen gecreëerd?
𝐃𝐨𝐞𝐥𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩: Voor wie is dit examen geschikt?
𝐍𝐢𝐯𝐞𝐚𝐮: Welk niveau is dit examen?
𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡: Wanneer en hoe kan er ingeschreven worden. Wanneer gaat het examen online?

Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor het examen kan door een e-mail te sturen naar 𝐝𝐨𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠@𝐚𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐞.𝐧𝐥 onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons de link voor deelname.

Meer informatie over het examen Ondernemerschap staat hier

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!