Uitslagmail na examen

25 april 2019

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Geslaagd of gezakt? En hoe heb ik gescoord? Natuurlijk wilt u na het examen graag weten hoe u hebt gepresteerd. Wij helpen hier inzicht in te krijgen door in de uitslagmail te laten zien hoe u per onderwerp gescoord hebt. De toetstermen die in de uitslagmail worden genoemd zijn terug te vinden op de website bij het examenprogramma van het betreffende examen.

Het is heel waardevol om te weten hoe u de uitslagmail moet lezen. Een volledige uitleg vindt u hier.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!