Uitslagmail na examen

25 april 2019

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Geslaagd of gezakt? En hoe heb ik gescoord? Natuurlijk wilt u na het examen graag weten hoe u hebt gepresteerd. Wij helpen hier inzicht in te krijgen door in de uitslagmail te laten zien hoe u per onderwerp gescoord hebt. De toetstermen die in de uitslagmail worden genoemd zijn terug te vinden op de website bij het examenprogramma van het betreffende examen.

Het is heel waardevol om te weten hoe u de uitslagmail moet lezen. Een volledige uitleg vindt u hier.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!