Voorzorgsmaatregelen coronavirus op toetslocaties

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Helaas is sinds enkele dagen het coronavirus ook in Nederland geconstateerd. Om het zekere voor het onzekere te nemen, nemen onze online toetslocaties enkele voorzorgsmaatregelen.

Er ligt extra nadruk op de hygiëne van de werkplekken, ook al worden deze natuurlijk altijd al goed schoon gehouden. De surveillant houdt de werkplek van de kandidaat tussen de examens door schoon en maakt dit schoon met desinfectiemiddel en doekjes welke eenmalig worden gebruikt. Daarbij wordt alles schoongemaakt, zoals het bureau, het beeldscherm, de muis, het toetsenbord, de gebruikte pen en de koptelefoon en ook de kluisjes en de deuren.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!