Voorzorgsmaatregelen coronavirus op toetslocaties

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Helaas is sinds enkele dagen het coronavirus ook in Nederland geconstateerd. Om het zekere voor het onzekere te nemen, nemen onze online toetslocaties enkele voorzorgsmaatregelen.

Er ligt extra nadruk op de hygiëne van de werkplekken, ook al worden deze natuurlijk altijd al goed schoon gehouden. De surveillant houdt de werkplek van de kandidaat tussen de examens door schoon en maakt dit schoon met desinfectiemiddel en doekjes welke eenmalig worden gebruikt. Daarbij wordt alles schoongemaakt, zoals het bureau, het beeldscherm, de muis, het toetsenbord, de gebruikte pen en de koptelefoon en ook de kluisjes en de deuren.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!