Scriptie Advanced Management

Opleidingsniveau: Vergelijkbaar met hbo
Examensoort: Scriptie

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Omschrijving Examen

Heb je Nemas® Middle Management op zak of wil je doorgroeien naar een hogere managementfunctie? Dan is Nemas® Advanced Management een logische stap voor jouw carrière. De focus ligt op de verwerking en toepassing van managementtheorieën uit de diverse richtingen, met een stevige link naar de managementpraktijk.
Na het behalen van het diploma Nemas® Advanced Management ben je in staat om een missie en een visie te formuleren. Je kunt de externe en interne omgeving analyseren en kunt de bestaande theorieën hiervoor inzetten. Daarnaast kun je managementtheorieën toepassen met betrekking tot leidinggeven, zoals competentiemanagement en de theorie met betrekking tot zelfsturende teams.

Samen met het online examen Nemas® Advanced Management levert de scriptie Advanced Management je het Associatiediploma Nemas® Advanced Management op.

Praktische informatie

  Vooropleiding
  Examendata
  Tarieven
  Inschrijftermijnen
  Toegestane hulpmiddelen
  Procedures & regels
  Downloads
Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Ben je nieuw of niet heel ervaren in dit vakgebied? Dan adviseren wij je om eerst Nemas® Middle Management te doen.

Examendata
Datum: Elke werkdag

 

Tarieven

Bekijk hier informatie over de tarieven van dit examen. Is je opleider vrijgesteld van btw-heffing? Dan betaal je over je examen ook geen btw. Kijk voor meer informatie op de pagina Betalen.

Inschrijftermijnen
Voor de beoordeling van je scriptie schrijf je je in voor het examen Scriptie Advanced Management.
Klik hiervoor op de button Inschrijven. Dit kan gedurende het gehele jaar, wanneer het jou uitkomt.
De digitale versie van jouw scriptie kun je uploaden tijdens het inschrijven, samen met een Verklaring van eigen werk. Dit formulier vind je op deze pagina onder Downloads.
Toegestane hulpmiddelen

Wil je weten welke hulpmiddelen je standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels.

Procedures & regels

Ga je examen doen? Kijk op de pagina  Procedures & regels. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste procedures en een uitleg over het aanvragen van examenproducten zoals een vrijstelling of inzage.

Veelgestelde vragen

Ik heb extra tijd nodig tijdens mijn examen. Hoe vraag ik dit aan?

Heb je een beperking? Dan kun je examentijdverlenging of een eventuele aanpassing aanvragen. Tijdens je inschrijving in onze webshop wordt gevraagd of je examentijdverlenging of andere hulpmiddelen nodig hebt. Je vinkt dit aan. Als bewijs vragen wij om een dokters- of dyslexieverklaring te uploaden. Ben je van buitenlandse afkomst? Dan kun je een aanvraag doen als je korter dan vijf jaar in Nederland woont. Upload een uittreksel BRP of ander officieel document waarop staat sinds wanneer je in Nederland woont.

Na aanvraag is je inschrijving nog niet definitief. Wanneer je voorkeursdatum niet meer beschikbaar is, neemt onze Klantenservice contact met je op om de definitieve datum, locatie en het tijdstip met je af te stemmen. Wanneer je verklaring niet voldoende is, nemen wij ook contact met je op.

Het is niet mogelijk om na inschrijving een aanpassing aan te vragen.

Is het mogelijk om een examendatum te verzetten?

Je kunt een online examen omboeken tot 7 dagen vóór de examendatum. Aan een omboeking zijn administratiekosten verbonden. Je kunt je examen zelf omboeken via je account op de website.

Kan de factuur naar mijn werkgever worden gestuurd of op naam van mijn werkgever worden gezet?

De factuur wordt altijd naar je verstuurd en op jouw naam uitgegeven. Het is niet mogelijk om de factuur op een andere naam te laten zetten. Als je wilt, kun je je factuur als declaratie indienen bij je werkgever.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!