Bedankt dat je ons gebeld hebt. We zijn er voor je!

Met een vers kopje thee (koekje erbij) loopt ze naar haar bureau en zet haar headset op. Ze is er ‘weer’ klaar voor. “Blij dat ik weer examen kan doen!” Dat was de eerste reactie van onze kandidaten toen we in april 2020 aan de nieuwe maatregelen voldeden. Natuurlijk wij gaan je helpen, wat kunnen we voor jou doen?

Marinda Kraaij – teamleider Klantenservice – heeft met haar afdeling een klantenservice neergezet die het verschil maakt door de kandidaat te kennen. Gepersonaliseerd is hier het ingrediënt. Verbinding maken, daar staat zij voor. Dat zit diep verweven in de drive van haar medewerkers. Vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen maakt dit mogelijk.

Het leveren van persoonlijke, serieuze (met glimlach), creatieve (met spoed), vindingrijke en bijzondere oplossingen aan de telefoon en per mail maken elk gesprek uniek. Immers, het afleggen van een examen – op je werk of in een test center – is spannend. Zeker nu je ook de optie hebt om op afstand examen te doen met online proctoring. Jij wilt het goed doen en wij voor jou!

Ieder verhaal dat binnenkomt telt. Ons antwoord past bij die situatie. Ook wanneer er ruimte gemaakt moet worden voor een minder blij moment. Zo’n moment van teleurstelling – voor de kandidaat – is ook voor ons een moment om mee te ‘dealen‘. Dan zijn luisteren, de uitslag toelichten, handvatten geven en aanmoedigen voor de herkansing meer dan welkom. Geen handboek komt hier aan te pas. Het zijn de beleving en inleving die tellen.

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Laatste blogs van de Associatie

 • Organisatie

  27 mei 2021

  “Onderzoek naar mogelijkheden online platform oefentoetsen”

  Adviseur Melvin van Puffelen onderzoekt momenteel de mogelijkheid om kandidaten zelf oefenvragen te laten ontwikkelen en te laten delen met medekandidaten.

 • Organisatie

  5 maart 2021

  Achter de schermen bij de Associatie: “It’s a wrap, folks!”

  Toetsdeskundige Eline Kleijer kijkt als ‘co-producer’ mee met de de opnames voor een examenvraag en bewaakt de kwaliteit door erop te letten dat de toets- en eindtermen in de scène leidend zijn.

 • Organisatie

  9 februari 2021

  Examenbureau tijdens corona: Samen uit, Samen thuis

  Leyla Erdogan is coördinator examenbureau bij de Associatie. Zij weet hoe belangrijk haar rol is. Vanaf het eerste contact bij het inplannen tot en met de afname op locatie geeft zij de kandidaten de rust en ruimte die ze nodig hebben.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!