Inschrijven voor vernieuwde examens BKB®, Kostencalculatie en Bedrijfsadministratie

5 november 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

In 2020 zijn we gestart met een project voor de modernisering van enkele examenprogramma’s uit onze financieel-administratieve lijn. Vanaf nu kunnen kandidaten zich inschrijven voor deze examens die worden afgenomen vanaf 1 december 2021.

De volgende examens zijn gewijzigd:
Basiskennis Boekhouden®
Bedrijfsadministratie niveau 4
Kostencalculatie niveau 4
Bedrijfsadministratie niveau 5
Kostencalculatie niveau 5

Goed om te weten!
Let bij de inschrijving op de naamgeving van de examens. De nieuwe examens zullen tot 1 december  de aanvulling krijgen: ‘vanaf 01-12-2021’. Na 1 december worden de nieuwe examens alleen aangeduid met de examennaam. De oude examens krijgen vanaf die datum de aanvulling ‘tot 01-03-2022’

Verder:

  • Kandidaten kunnen de huidige examens afleggen tot 1 maart 2022.
  • De oude certificaten kunnen gecombineerd worden met de nieuwe examens die vanaf  1 december 2021 worden afgenomen.
  • Voor een overzicht van de wijzigingen, bekijk het wijzigingendocument onder Downloads op de betreffende examenpagina. Ook is er voor elk vernieuwd examen een voorbeeldexamen beschikbaar.

Laatste nieuws

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!